Etli maklube yemeğini ilk defa yapmayı denedim ve gerçekten harika bir deneyim oldu. Malzemeleri hazırlamak oldukça kolaydı ve aşamaları takip etmekte zorlanmadım. Özellikle soğanların kavrulurken çıkardığı koku insanı iştahlandırıyor. Etin suyunu salıp çekmesiyle birlikte domates ve biber ekleyince mutfakta güzel bir aroma yayıldı. Pirinçleri ekledikten sonra et suyu ile kaynamaya bırakmak, yemeğin lezzetini artırdı. Dinlendirdikten sonra ters çevirmek biraz heyecan vericiydi ama sonuç kesinlikle buna değerdi. Üzerine kızartılmış patatesleri yerleştirince sunum da çok şık oldu. Yanında yoğurt ve salata ile servis ettim, misafirlerim bayıldı. Eğer daha önce denemediyseniz, kesinlikle denemelisiniz!
Etli maklube yemeğini ilk defa yapmayı denedim ve gerçekten harika bir deneyim oldu. Malzemeleri hazırlamak oldukça kolaydı ve aşamaları takip etmekte zorlanmadım. Özellikle soğanların kavrulurken çıkardığı koku insanı iştahlandırıyor. Etin suyunu salıp çekmesiyle birlikte domates ve biber ekleyince mutfakta güzel bir aroma yayıldı. Pirinçleri ekledikten sonra et suyu ile kaynamaya bırakmak, yemeğin lezzetini artırdı. Dinlendirdikten sonra ters çevirmek biraz heyecan vericiydi ama sonuç kesinlikle buna değerdi. Üzerine kızartılmış patatesleri yerleştirince sunum da çok şık oldu. Yanında yoğurt ve salata ile servis ettim, misafirlerim bayıldı. Eğer daha önce denemediyseniz, kesinlikle denemelisiniz!
Cevap yaz