Etli patlıcanlı maklube yapmayı düşünürken, bu yemeğin sadece bir yemek değil, aynı zamanda bir sunum sanatı olduğunu unutmayın. Ters çevrilerek servis edilmesi ve zengin malzeme çeşitliliği ile gerçekten göz alıcı bir tabak çıkarıyor. Patlıcanların alacalı soyulması ve etin pişirme süresine dikkat edilmesi, lezzet açısından oldukça önemli. Yemeğin sonunda üzerine serpiştirilecek maydanoz ya da nane ile sunumunuzu daha da şık hale getirebilirsiniz. Acaba maklubeyi ilk defa yapacak olan biri için en zorlayıcı aşama hangisi olur?
Etli patlıcanlı maklube yapmayı düşünürken, bu yemeğin sadece bir yemek değil, aynı zamanda bir sunum sanatı olduğunu unutmayın. Ters çevrilerek servis edilmesi ve zengin malzeme çeşitliliği ile gerçekten göz alıcı bir tabak çıkarıyor. Patlıcanların alacalı soyulması ve etin pişirme süresine dikkat edilmesi, lezzet açısından oldukça önemli. Yemeğin sonunda üzerine serpiştirilecek maydanoz ya da nane ile sunumunuzu daha da şık hale getirebilirsiniz. Acaba maklubeyi ilk defa yapacak olan biri için en zorlayıcı aşama hangisi olur?
Cevap yaz