Bu garnitürlü maklube tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle etin nasıl hazırlandığı ve sebzelerin eklenme aşaması beni çok etkiledi. Bir yemeği ters çevirerek sunmak da oldukça ilginç bir fikir. Acaba sebzeleri farklı şekillerde ekleyerek tadını nasıl değiştirebilirim? Ayrıca, tavuk eti kullanırsam pişirme süresi ne kadar olmalı, bunu merak ediyorum. Herkesin beğeneceği bir yemek olacak gibi görünüyor!
Bu garnitürlü maklube tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle etin nasıl hazırlandığı ve sebzelerin eklenme aşaması beni çok etkiledi. Bir yemeği ters çevirerek sunmak da oldukça ilginç bir fikir. Acaba sebzeleri farklı şekillerde ekleyerek tadını nasıl değiştirebilirim? Ayrıca, tavuk eti kullanırsam pişirme süresi ne kadar olmalı, bunu merak ediyorum. Herkesin beğeneceği bir yemek olacak gibi görünüyor!
Cevap yaz