Maklube yaparken etin nasıl pişirileceğini ve sebzelerin hazırlığını öğrenmek gerçekten de önemli. Sizce kuzu eti mi yoksa tavuk mu daha lezzetli bir sonuç verir? Ayrıca, pirinci kavurmanın yemeğin lezzetine etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Servis önerileri arasında yoğurt ve salata ile sunulması çok güzel bir fikir, peki sizce yanında başka hangi mezeler de tercih edilebilir? Hatay usulü maklubenin bayram ve özel günlerde tercih edilmesi de geleneksel bir yönü, bu durum sizin için maklubeyi özel yapan bir etken mi?
Maklube yaparken etin nasıl pişirileceğini ve sebzelerin hazırlığını öğrenmek gerçekten de önemli. Sizce kuzu eti mi yoksa tavuk mu daha lezzetli bir sonuç verir? Ayrıca, pirinci kavurmanın yemeğin lezzetine etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Servis önerileri arasında yoğurt ve salata ile sunulması çok güzel bir fikir, peki sizce yanında başka hangi mezeler de tercih edilebilir? Hatay usulü maklubenin bayram ve özel günlerde tercih edilmesi de geleneksel bir yönü, bu durum sizin için maklubeyi özel yapan bir etken mi?
Cevap yaz