Maklube'yi ilk kez duydum ve gerçekten çok ilginç görünüyor. Özellikle servis edilme şeklinin ters çevrilerek yapılması, yemeğe ayrı bir estetik katıyor. Acaba bu yemeği hazırlarken hangi sebzeleri kullanmak daha iyi oluyor? Patlıcan ve havuç dışında başka öneriler var mı? Ayrıca, et olarak kuzu, tavuk ya da dana etinin hangisi daha lezzetli olur? Maklube yaparken dikkat edilmesi gereken en kritik nokta nedir?
Maklube'yi ilk kez duydum ve gerçekten çok ilginç görünüyor. Özellikle servis edilme şeklinin ters çevrilerek yapılması, yemeğe ayrı bir estetik katıyor. Acaba bu yemeği hazırlarken hangi sebzeleri kullanmak daha iyi oluyor? Patlıcan ve havuç dışında başka öneriler var mı? Ayrıca, et olarak kuzu, tavuk ya da dana etinin hangisi daha lezzetli olur? Maklube yaparken dikkat edilmesi gereken en kritik nokta nedir?
Cevap yaz